Yogi Surfer Hotel

In 2019 verbleef ik voor het eerst bij de Yogi Surfer. Het hotel was toen net geopend. Inmiddels ben ik al 9 trips verder en blijf ik telkens terugkomen bij de Yogi Surfer. Lees hier mijn eerste reisverslag.

Waarom De Yogi Surfer de beste spot is in Taghazout area

De Yogi Surfer werd o.a. opgericht door Ilyas Masrour, een bekende pro-surfer uit Marokko. En dat merk je aan de kwaliteit van de surflessen. Waar andere surfscholen vrijwel allemaal standaard om 9:00 ontbijten en rond 10:00 richting het strand vertrekken (waarbij sommige surfscholen zelfs altijd naar dezelfde spot voor de deur gaan!), houdt de Yogi Surfer écht rekening met de condities. Afhankelijk van het getij, de eventuele wind en de grootte van de golven wordt de avond vooraf bepaald hoe laat we vertrekken naar de surfspot. Soms is dat bij zonsopgang, soms een paar uur later. Maar we komen altijd aan wanneer de golven op hun best zijn.

Het gevolg? Vaak is de Yogi Surfer als eerste op de spot aanwezig, of zitten we zelfs op een geheime privé spot. Tegen de tijd dat alle andere mensen de zee in gaan en de golven niet meer zo goed zijn zit onze surfles er al op.

Twijfel je tussen het hotel en de villa?

Sinds eind 2023 heeft de Yogi Surfer een tweede locatie geopend: de Villa. Deze bevindt zich op 5 minuutjes wandelen van het hotel. De Villa is kleinschaliger, en in luxe riad-stijl gebouwd. Op het dakterras vind je een jacuzzi en heb je ’s avonds uitzicht op de zonsondergang. De Villa is romantisch en wat rustiger, ideaal voor stelletjes. Reis je alleen of ontmoeten jij en je reisgezelschap graag andere mensen? Dan is het hotel meer een aanrader!

over mij

Hoi, ik ben Marlous, een 31-jarige Nederlandse uit Antwerpen die haar hart verloren heeft aan surfen. Mijn surfavontuur begon in 2016 toen ik op het laatste moment besloot om mee te gaan op een surfkamp. Daar ontmoette ik mijn vriend die al helemaal in de ban was van het surfvirus. Sindsdien zijn onze vakanties altijd gericht op surfen geweest: van avonturen in Bali tot het verkennen van de Franse kustlijn met een camper. In 2019 bracht het surfen ons in Marokko en sindsdien heeft die plek een speciaal plekje in mijn hart.