Yogi Surfer Villa

Op zoek naar een Instagrammable & romantisch verblijf? Dan ben je bij de Yogi Surfer Villa aan het juiste adres. Eind 2023 opende de tweede locatie van The Yogi Surfer, de villa. Deze kleinschalige accommodatie biedt plaats aan in totaal 10 mensen. De villa is in riad-stijl gebouwd, in het midden van het hotel vind je een patio met daarin een zwembad.

Vanaf het dakterras heb je elke ochtend en avond zicht op de zonsopkomst en -ondergang. De jacuzzi op het dakterras zorgt voor een extra luxe sfeertje.

Verschil tussen de Villa en het Hotel

Ook wanneer je bij de Yogi Surfer Villa boekt heb je de mogelijkheid om surflessen te boeken. Deze volg je samen met de gasten van het Yogi Surfer Hotel. Zo ontmoet je andere surfers van over de hele wereld. De Villa is wat kleinschaliger, en daardoor wat intiemer. Perfect voor koppels – hier tref je dan ook vooral andere stellen aan.

Reis je alleen of willen jij en je reisgenoten graag andere mensen ontmoeten? Dan is het Yogi Surfer Hotel misschien een betere keuze voor jou.

over mij

Hoi, ik ben Marlous, een 31-jarige Nederlandse uit Antwerpen die haar hart verloren heeft aan surfen. Mijn surfavontuur begon in 2016 toen ik op het laatste moment besloot om mee te gaan op een surfkamp. Daar ontmoette ik mijn vriend die al helemaal in de ban was van het surfvirus. Sindsdien zijn onze vakanties altijd gericht op surfen geweest: van avonturen in Bali tot het verkennen van de Franse kustlijn met een camper. In 2019 bracht het surfen ons in Marokko en sindsdien heeft die plek een speciaal plekje in mijn hart.