over mij

Nice to meet you!

Hoi, ik ben Marlous, een 31-jarige Nederlandse uit Antwerpen die haar hart verloren heeft aan surfen. Mijn surfavontuur begon in 2016 toen ik op het laatste moment besloot om mee te gaan op een surfkamp. Daar ontmoette ik mijn vriend die al helemaal in de ban was van het surfvirus. Sindsdien zijn onze vakanties altijd gericht op surfen geweest: van avonturen in Bali tot het verkennen van de Franse kustlijn met een camper. In 2019 bracht het surfen ons in Marokko en sindsdien heeft dat een speciaal plekje in mijn hart.

Marokko bleek de perfecte bestemming voor surfers zoals wij: een land met een rijke cultuur, heerlijk eten en de ideale golven voor zowel beginners als gevorderde surfers. We boekten toevallig bij The Yogi Surfer maar werden al snel goede vrienden met de eigenaren. Sindsdien ben ik er al meer dan zeven keer geweest – het is mijn home away from home.

Mijn eigen surfavonturen hebben me gevormd op manieren die ik nooit had verwacht. Het gevoel van voldoening wanneer je eindelijk die perfecte golf pakt, maakt al het harde werk en de uitdagingen in het water meer dan de moeite waard. Surfen is geen makkelijke sport, maar de bevrediging die het geeft wanneer je ein-de-lijk een golf hebt te pakken is onbeschrijfelijk. Wat ik ook zo geweldig vind aan de surfcommunity is de vriendelijkheid en de relaxte sfeer. Hier geldt: niets moet, alles mag.

Boek je surftrip met korting

Mijn passie om anderen te helpen bij het creëren van onvergetelijke surfervaringen in Marokko komt voort uit mijn verlangen om mensen samen te brengen. Als ik een geweldige plek ontdek, deel ik die graag met anderen. Het beste gevoel ever? Wanneer mensen dankzij mijn tips en begeleiding een reis hebben gehad waar ze nog lang over napraten.

2 x per jaar organiseer ik een girls surf week. Meer informatie daarover vind je op deze pagina. De reizen zijn snel volgeboekt, abonneer je op de nieuwsbrief om op te hoogte te blijven. Liever met je eigen groep vrienden op reis? Ik heb een aantal mooie kortingen voor je geregeld, ontdek ze via de knop hieronder.