Surftrips in Marokko voor gezinnen

Ben je op zoek naar een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin? Overweeg dan eens een surftrip naar Marokko! Het is niet alleen een geweldige bestemming voor surfers, maar ook voor gezinnen met kinderen. In deze blog ontdek je waarom Surftrips in Marokko voor gezinnen hartstikke leuk zijn, en waarom het land zo kindvriendelijk is.


Structuur en Gemak

Een van de grootste voordelen van een surftrip naar Marokko met het gezin is de structuur en organisatie die het biedt. Veel surfkampen en accommodaties zijn gespecialiseerd in het verwelkomen van gezinnen en bieden een georganiseerd programma dat aansluit bij de behoeften van ouders en kinderen. Van surflessen tot activiteiten voor de kinderen, alles is zorgvuldig gepland, waardoor ouders achterover kunnen leunen en ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben en nieuwe vaardigheden leren.

Samen Surflessen Volgen

Een surftrip naar Marokko is een geweldige gelegenheid om als gezin iets nieuws te proberen en samen te leren. Ouders en kinderen kunnen samen surflessen volgen en genieten van de opwinding van het leren surfen op de prachtige golven van Marokko. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Kindvriendelijk Marokko

Marokko staat bekend als een kindvriendelijk land, waar gastvrijheid en respect voor gezinnen hoog in het vaandel staan. De lokale bevolking verwelkomt gezinnen met open armen en kinderen worden vaak met warmte en vriendelijkheid behandeld. Bovendien zijn er in Marokko tal van gezinsvriendelijke activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken, zoals het verkennen van traditionele markten, het bezoeken van prachtige stranden en het ontdekken van de rijke cultuur en geschiedenis van het land.

Surfen en Meer

Hoewel surfen het belangrijkste focuspunt is van een surftrip naar Marokko, biedt het land ook andere geweldige activiteiten en bezienswaardigheden voor gezinnen. Naast de surflessen kunnen jullie genieten van heerlijke stranddagen, waarbij de kinderen kunnen spelen in het zand en de golven, terwijl ouders ontspannen en genieten van de zon. Ook zijn er excursies mogelijk naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het verkennen van historische steden, het bezoeken van traditionele ambachtslieden en het ontdekken van adembenemende natuurgebieden.

Praktische Tips

Bij het plannen van een surftrip naar Marokko met het gezin, zijn er enkele praktische tips om rekening mee te houden. Zorg ervoor dat de accommodatie kindvriendelijk is en voldoet aan jullie behoeften als gezin. Informeer ook naar de beschikbaarheid van kinderopvang of kinderactiviteiten, voor het geval je wat vrije tijd wilt terwijl de kinderen worden vermaakt.

Surfen in Marokko met het gezin is een onvergetelijke ervaring waarbij avontuur, plezier en quality time samenkomen. Het biedt de mogelijkheid om samen nieuwe vaardigheden te leren, te genieten van prachtige stranden en de rijke cultuur van Marokko te ontdekken. Dus pak je surfboards in en maak je klaar voor een surfvakantie vol geweldige herinneringen in Marokko!

Beeld: Kampus production www.salutmagazine.be

over mij

Hoi, ik ben Marlous, een 31-jarige Nederlandse uit Antwerpen die haar hart verloren heeft aan surfen. Mijn surfavontuur begon in 2016 toen ik op het laatste moment besloot om mee te gaan op een surfkamp. Daar ontmoette ik mijn vriend die al helemaal in de ban was van het surfvirus. Sindsdien zijn onze vakanties altijd gericht op surfen geweest: van avonturen in Bali tot het verkennen van de Franse kustlijn met een camper. In 2019 bracht het surfen ons in Marokko en sindsdien heeft die plek een speciaal plekje in mijn hart.