Verken Paradise Valley: dagexcursie vanuit Taghazout

Paradise Valley, ook wel bekend als Wadi el Paradise, is een adembenemende natuurlijke kloof diep in het hart van het Atlasgebergte, op slechts een uurtje rijden van Taghazout. Tijdens je surfvakantie in Marokko is een dagexcursie naar deze betoverende plek een absolute must. Laat je verwonderen door de kristalheldere turquoise waterpoelen, weelderige palmbomen en majestueuze rotsformaties terwijl je wandelt en zwemt door dit prachtige natuurgebied.

Verken het adembenemende landschap

Bij aankomst in Paradise Valley word je begroet door een indrukwekkend landschap dat meteen je aandacht trekt. Natuurlijke zwembaden met smaragdgroen water, omringd door imposante rotswanden, creëren de ideale setting voor een ontspannen dag in de natuur (en mooie Instagramplaatjes). Hier vind je een oase van rust en schoonheid te midden van de ruige bergen van het Atlasgebergte.

Paradise Valley

Lees ook: een gids voor surfen in MArokko

Wandelen en zwemmen door de kloof

Na een schilderachtige rit door het Marokkaanse platteland bereik je de ingang van Paradise Valley. Hier begint een wandeling over kronkelende paden en steile kliffen die je dieper de kloof in leiden. Terwijl je verder gaat, word je omringd door weelderige groene vegetatie en het kalmerende geluid van stromend water.

Naarmate je dieper de kloof in wandelt, ontvouwt zich de ware schoonheid van Paradise Valley. De helderheid en kleuren van de natuurlijke zwembaden zullen je versteld doen staan. Neem een verfrissende duik in het kristalheldere water of relax op de gladde rotsen langs de oever.

Paradise Valley

Picknicken midden in de natuur

Tijdens onze excursie zullen we een pauze houden voor een picknick midden in de natuur. Geniet van je traditionele Marokkaanse lunch, terwijl je uitkijkt op de prachtigste rotsformaties. Na de lunch nog even een duik in water om op te frissen? Helemaal prima!

over mij

Hoi, ik ben Marlous, een 31-jarige Nederlandse uit Antwerpen die haar hart verloren heeft aan surfen. Mijn surfavontuur begon in 2016 toen ik op het laatste moment besloot om mee te gaan op een surfkamp. Daar ontmoette ik mijn vriend die al helemaal in de ban was van het surfvirus. Sindsdien zijn onze vakanties altijd gericht op surfen geweest: van avonturen in Bali tot het verkennen van de Franse kustlijn met een camper. In 2019 bracht het surfen ons in Marokko en sindsdien heeft die plek een speciaal plekje in mijn hart.